Gymnasium Juvenaat

Het Juvenaat is het enige zelfstandige gymnasium in de regio Bergen op Zoom. We zijn een kleinschalige school met veel persoonlijke aandacht voor al onze leerlingen. Medewerkers en leerlingen vormen met elkaar een hechte gemeenschap.

Met betrokkenheid van eigenwijs naar samen wijzer

Op het Juvenaat mag iedereen zichzelf zijn. We moedigen onafhankelijk denken aan, zelfs al ga je daarmee soms tegen de stroom in. Het Juvenaat is een gymnasium. Er is daarom veel aandacht voor de klassieke talen en de klassieke oudheid en cultuur.

Op het Juvenaat duren de lessen 60 minuten. Daardoor is er nét dat beetje extra tijd voor persoonlijke aandacht, afwisseling van werkvormen, en verdieping van de lesstof.

We zijn een kleine school, maar binnen de beperkingen van beschikbaarheid en rooster, ontvangen we je graag als docent in opleiding. We bieden je de ruimte om te werken met onze bijzondere populatie leerlingen en we hopen geïnspireerd te worden door jouw enthousiasme en frisse ideeën.