Nieuws

Professionalisering SO, IO en WPB

Professionaliseringsplan

Natuurlijk vinden we het binnen BOS belangrijk dat we met en van elkaar leren en ons blijven ontwikkelen, net als onze studenten. We organiseren daarom verschillende professionaliseringsbijeenkomsten voor het begeleidingsteam: schoolopleiders (SO), instituutsopleiders (IO) en werkplekbegeleiders (WPB).

In het professionaliseringsplan van BOS beschrijven we de uitgangspunten van professionaliseren binnen BOS. Wat vinden we belangrijk? Wat willen we bereiken? Welke thema's laten we in ieder geval aan bod komen?

Professionaliseringsaanbod 2021-2022

In deze flyer lees je meer over het aanbod in 2021-2022: welke bijeenkomsten worden georganiseerd, wanneer vinden ze plaats en op welke doelgroep zijn ze gericht? Op dit moment is nog niet bekend op welke locatie de bijeenkomsten zullen zijn. In principe zal dat zijn bij een van de scholen of instituten in Breda of Tilburg. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, wordt een bijeenkomst wellicht ook op meer locaties aangeboden.

We gaan ervan uit dat elke SO/IO aanmeldt voor ten minste drie van de bijeenkomsten en elke WPB voor ten minste twee van de bijeenkomsten.

Je kunt je via dit formulier aanmelden voor de bijeenkomsten. Vergeet niet deze alvast in je agenda te zetten. Je ontvangt uiterlijk een paar weken voor de betreffende bijeenkomst meer informatie.

Let op: vanwege de aangescherpte corona-maatregelen is de bijeenkomst van 9 december komen te vervallen.

7 december 2021

Een nieuwe nieuwsbrief!

In deze nieuwsbrief vind je weer alle actuele informatie van de ontwikkelteams en partners van BOS
25 januari 2022
lees verder

Docenten wiskunde gezocht!

We zijn op zoek naar docenten wiskunde die in de onderbouw lesgeven en zich door middel van Lesson-study verder willen professionaliseren in internationaal verband.
25 januari 2022
lees verder

Nieuw curriculum ESoE

Vanaf september 2022 zal de ESoE gaan werken met een nieuw curriculum waarbij de inhoudelijke vakken beter op elkaar zijn afgestemd om zo de verbinding tussen theorie en praktijk te kunnen verbeteren.
24 januari 2022
lees verder

Professionalisering SO, IO en WPB

Natuurlijk vinden we het binnen BOS belangrijk dat het begeleidingsteam van en met elkaar leert en blijft ontwikkelen. We organiseren daarom verschillende professionaliseringsbijeenkomsten.
7 december 2021
lees verder

Op zoek naar een baan binnen BOS?

Op deze plek verzamelen we de vacatures die BOS-scholen op hun site hebben gepubliceerd. Kijk snel of er een vacature is die misschien voor jou interessant is!
31 oktober 2021
lees verder