Nieuws

BOS Event 7 februari 2023

Met en van elkaar leren over het opleiden, begeleiden en behouden van leraren

Op 7 februari 2023 organiseren we van 16.30 tot ca. 20.30 uur voor de eerste keer een BOS Event. Al onze WPB, SO, IO, schoolleiders/managers, HR-medewerkers, coaches van startende leraren en andere collega's die zich bezighouden met of geïnteresseerd zijn in het opleiden, begeleiden en behouden van collega's zijn van harte welkom! We ontmoeten elkaar op het Reeshof College in Tilburg. We hebben een mooi gevarieerd programma samengesteld. Na een inspirerende gastspreker zijn er twee workshopsrondes waarin we actief met elkaar aan de slag gaan. En natuurlijk zorgen we voor een avondmaaltijd en een borrel!

Meld je snel aan (uiterlijk 23 december 2022) want het aantal plekken is beperkt!

Klik hier voor meer informatie over het programma en de workshops. Via onderstaande link kun je aangeven aan welke workshops je bij voorkeur deel zou willen nemen.

Meld je aan via dit aanmeldformulier.

Jij bent er toch ook bij 7 februari? Graag tot dan!

13 december 2022

BOS collega Tom Adams gepromoveerd!

Tom Adams heeft op 15 september 2023 zijn proefschrift: “Learning to navigate classroom dynamics”, zeer knap verdedigd en daarbij de doctors graad behaald.
22 september 2023
lees verder

Weer vijf schoolopleiders geregisteerd bij Velon

Deze week hebben vijf schoolopleiders van BOS het traject om zich te registeren als lerarenopleider in het Beroepsregister van Velon succesvol afgesloten.
6 april 2023
lees verder

Nieuwe uitgave VO Raad mede geschreven door BOS-IO Tom Adams

Er is een nieuw katern verschenen in de kwaliteitsreeks/verdieping van het Platform Samen Opleiden van de VO Raad. Een van de auteurs is Tom Adams, IO van FLOT bij BOS.
17 maart 2023
lees verder

Een nieuwe nieuwsbrief!

In deze nieuwsbrief vind je weer alle actuele informatie van de ontwikkelteams en partners van BOS
14 maart 2023
lees verder

Succesvol eerste BOS event

Op dinsdag 7 februari 2023 heeft het eerste event van de Brabantse Opleidingsschool (BOS) plaatsgevonden. Een groep van ruim 80 deelnemers werd gastvrij ontvangen op het Reeshof College.
8 februari 2023
lees verder

BOS Event 7 februari 2023

Op 7 februari 2023 organiseren we een BOS Event voor o.a. onze WPB, SO, IO, schoolleiders/managers, HR-medewerkers, coaches van startende leraren.
13 december 2022
lees verder

Uitnodiging tussentijdse presentaties EDR (ESoE)

Educational Design Research is het nieuwe onderzoeksvak van ESoE, dat onderzoek van onderwijs en bèta-didactisch ontwerpen vervangt. Wees welkom op 25 januari bij de tussentijdse presentaties.
11 december 2022
lees verder