Nieuws

Docenten wiskunde gezocht!

Lesson study

Een aantal onderzoekers van de ESoE participeert in een groot Europees project. Aan de hand van de lesson-study methodiek ontwikkelen docenten wiskunde onderwijsactiviteiten om het leren van leerlingen in wiskunde te verbeteren. Het project is gericht op klas 1 t/m 3 vwo. Uiteraard is er ondersteuning vanuit de ESoE, die voor de coaching zal zorgen, zowel inhoudelijk als procesmatig. We zijn op zoek naar docenten wiskunde, die in de onderbouw lesgeven (3 docenten per school). Een prachtige kans om middels Lesson-study verder te professionaliseren in internationaal verband. Meer informatie klik hier of via j.vennix@tue.nl. 

25 januari 2022

Een nieuwe nieuwsbrief!

In deze nieuwsbrief vind je weer alle actuele informatie van de ontwikkelteams en partners van BOS
25 januari 2022
lees verder

Docenten wiskunde gezocht!

We zijn op zoek naar docenten wiskunde die in de onderbouw lesgeven en zich door middel van Lesson-study verder willen professionaliseren in internationaal verband.
25 januari 2022
lees verder

Nieuw curriculum ESoE

Vanaf september 2022 zal de ESoE gaan werken met een nieuw curriculum waarbij de inhoudelijke vakken beter op elkaar zijn afgestemd om zo de verbinding tussen theorie en praktijk te kunnen verbeteren.
24 januari 2022
lees verder

Professionalisering SO, IO en WPB

Natuurlijk vinden we het binnen BOS belangrijk dat het begeleidingsteam van en met elkaar leert en blijft ontwikkelen. We organiseren daarom verschillende professionaliseringsbijeenkomsten.
7 december 2021
lees verder

Op zoek naar een baan binnen BOS?

Op deze plek verzamelen we de vacatures die BOS-scholen op hun site hebben gepubliceerd. Kijk snel of er een vacature is die misschien voor jou interessant is!
31 oktober 2021
lees verder