Nieuws

Uitnodiging tussentijdse presentaties EDR (ESoE)

Maak kennis met dit nieuwe vak!

Binnen de master Educatie in de Bètawetenschappen van de Eindhoven School of Education (Lerarenopleiding TU/e) staat het ontwerpen en onderzoeken van de lespraktijk hoog in het vaandel.

In het vak Educational Design Research werken onze studenten samen in drie studio’s rondom de thema’sFormatief evalueren, Onderzoeksleerlijnen Challenge-basededucation (duurzaamheid).
Thema’s die relevant zijn voor middelbare scholen en vorm worden gegeven in opdracht van én samen met docenten van verschillende scholen.

Op woensdagmiddag 25 januari 2023 presenteren de studenten van de drie studio’s graag hun probleemanalyses en eerste ontwerpplannen aan u. Daarmee krijgt u zowel een overzicht van relevante literatuur en suggesties hoe innovaties vormgegeven kunnen worden rondom deze thema’s als een inkijkje in de systematiek van Educational Design Research.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen, met de studenten het gesprek aan te gaan én geïnspireerd te worden!

Programma
13.00 uur: inloop Auditorium, Senaatzaal
13.30 uur: opening + welkomstwoorddoor Prof. dr. N. Nieveen + 5 min pitch per studio
14.00 -15.30 uur: bezoeken van de studio-tafels/posterborden
15.30 -17.00 uur: borrel Auditorium, Voorhof

Nieuwsgierig? Meld u vandaag nog aan via esoe@tue.nl o.v.v. Presentaties EDR.

We zien u graag op 25 januari!

Welkom op 25 januari 2023

11 december 2022

BOS Event 7 februari 2023

Op 7 februari 2023 organiseren we een BOS Event voor o.a. onze WPB, SO, IO, schoolleiders/managers, HR-medewerkers, coaches van startende leraren.
13 december 2022
lees verder

Uitnodiging tussentijdse presentaties EDR (ESoE)

Educational Design Research is het nieuwe onderzoeksvak van ESoE, dat onderzoek van onderwijs en bèta-didactisch ontwerpen vervangt. Wees welkom op 25 januari bij de tussentijdse presentaties.
11 december 2022
lees verder